На Київщині правоохоронці зафіксували чергові звірства росіян - розстріляли та розчавили танком

Правоохоронні органи провели огляд тіл загиблих від рук окупантів

Поліція Київської області в селі Рудня-Тальська на Вишгородщині ексгумували тіла молодих чоловіків віком 22 та 23 років. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила поліція Київської області на своїй сторінці у Фейсбуці.

"25 лютого окупанти розстріляли автомобіль з двома мирними жителями в салоні. Але і цього загарбникам виявилося замало - російські окупанти переїхали машину з людьми всередині тяжкою технікою", - заявили правоохоронні органи Київської області.

Також повідомляється, що поліція Іванкова провела огляд трупів чоловіків за участі прокурора та судмедексперта. Наразі тіла чоловіків забрали родичі, щоб перепоховати в селі Мирча в Бучанському районі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися