У новому парку Гостомеля знищили сотні дерев (ФОТО)

Осіб, які знищили сотні дерев у гостомельському парку, не виявили

У Гостомелі невідомі особи знищили сотні дерев у новому парку "Щасливий". Громада міста отримала парк як подарунок лише минулої осені. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Державної екологічної інспекції Столичного округу у Фейсбуці.

Як зазначає Державна екологічна інспекція, фахівці ДЕІ зафіксували факт знищення дерев у гостомельському парку "Щасливий" після того, як отримали численні повідомлення від місцевих мешканців.

Як повідомляють екоінспектори, у парку було знищено близько 600 дерев.

Осіб, якими здіснено зрізання дерев, на місці не виявлено. Зараз з’ясовуємо, ким були зрізані дерева. Буде проінформовано правоохоронні органи“, - заявили в  Державній екологічній інспекції.

Опубліковані на сторінці Державної екологічної інспекції фото свідчать про те, що чимало дерев у парку було посічено чи зламано.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві спалахнула масштабна пожежа: в ДСНС повідомили подробиці. Пожежу вдалося повністю ліквідувати приблизно за 3 години. Під час гасіння пожежі змогли врятувати 5 осіб та евакуювати 98 осіб. Повідомляється, що жерт і постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що ЗМІ встановили причетних до звірств у Бучі: допоміг лист окупанта. Журналісти агентства за три тижні, що провели в Бучі, опитали майже 100 місцевих жителів, дослідили фото- й відеодокази, а також документи, які залишили окупанти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися