Голова КМВА повідомив, що може загрожувати Києву 8 та 9 травня - "не ігноруйте небезпеку"

У Києві зберігається ймовірність ракетних ударів, особливо у період 8 та 9 травня

У столиці досі зберігається ймовірність ракетних ударів, особливо у період 8 та 9 травня. Як повідомляють "Коментарі", про це свідчить зведення за тиждень від голови КМВА Миколи Жирнова на Офіційному порталі Києва.

"Нагадуємо вам, що досі зберігається ймовірність ракетних ударів, особливо у період 8 та 9 травня, адже для нашого ворога ця дата є сакральною. Комендантська година на ці дати залишається без змін, із 22:00 до 5:00. Просимо мешканців столиці реагувати на всі сигнали повітряної тривоги та слідувати в укриття. Не ігноруйте небезпеку!" - йдеться в зведенні Жирнова.

Жирнов наголосив, що масові скупчення й проведення різних акцій у ці дні заборонені, щоб запобігти провокаціям. Покладати квіти до вічного вогню дозволено лише в індивідуальному порядку.

Також голова КМВА повідомив, що ситуація в Києві контрольована. Із 1 по 7 травня столиця продовжує жити в умовах воєнного стану, однак вся інфарструктура працює: комунальники, транспортники, медики та рятувальники.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.

Також "Коментарі" писали, що у ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині. Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися