Скільки з початку війни в Києві зруйновано будинків, шкіл та дитсадків: у КМДА повідомили подробиці

Наразі закінчується обчислення вартості відновлення пошкоджених у Києві об'єктів

Від початку війни Росії проти України в Києві в результаті обстрілів було пошкоджено понад 200 будинків. Також зруйновано майже 50 шкіл та 30 дитячих садків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко в Телеграмі.

"У столиці обстрілами пошкоджені понад 200 житлових будинків. Зазнали руйнувань також 46 шкіл, 30 дитячих садочків та понад 70 обʼєктів міської інфраструктури", - повідомив міський голова Києва.

За словами Кличка, наразі триває обчислення вартості відновлення об'єктів, які були пошкоджені.

"Ми закінчуємо їх обстежувати і розробляємо кошториси, щоб визначитися з обсягом робіт і вартістю відновлення пошкодженого житла та об‘єктів. Ми все відбудуємо! Київ вистоїть, Україна переможе!" - наголосив мер Києва. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині. Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває.

Такж "Коментарі" писали, що У КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися