Кличко повідомив найнебезпечніші райони Києва і коли краще повертатися до столиці

Мер наголосив, що поки краще не повертатися до столиці та повідомив, коли зробити це буде безпечніше

Міський голова Києва Віталій Кличко закликав жителів столиці не поспішати повертатися до міста. Також Кличко повідомив, де у столиці найбільш небезпечні райони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Віталія Кличка виданню "НВ".

"Я рекомендую киянам поки що не поспішати повертатися в Київ, враховуючи небезпеку. Метою агресора була і залишається столиця", - заявив Кличко.

Також мер Києва повідомив про значну кількість замінувань у передмісті столиці й лісопаркових зонах. Військові попереджають, що більшість територій там досі небезпечні.

"У лісопаркових зонах передмістя, де проходили військові дії, були обстріли, загрозливими є не тільки мінування, а і снаряди, які не розірвалися, амуніція. Це може бути небезпечним. Це ж стосується верхньої, північної частини міста — це і Мінський масив, Оболонь, верхня частина Подільського району, це стосується також напрямку Броварів", - наголосив під час інтерв'ю міський голова Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.

Також "Коментарі" писали, що у ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині. Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися