Під Києвом росіянин влаштував стрілянину в кафе

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину у місті Українка

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який організував стрілянину в місті Українка. Про це повідомили в управлінні Нацполіції в Київській області.

Раніше повідомлялося, що група невідомих осіб приїхала з Києва в кафе в місті Українка. Там почався конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Правоохоронці встановили особу призвідника перестрілки. Ним виявився 32-річний росіянин, у якого вже були проблеми із законом. Він переховувався в Києві від силовиків.

Поліціянти підкреслили, що саме цей чоловік приїхав зі столиці в Українку і під час конфлікту поранив двох громадян з травматичного пістолета.

"Зараз іноземець затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд ", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі" розповіли про стрілянину в Обухові, в ході якої постраждала дівчина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися