Синоптики попередили про надзвичайну пожежну небезпеку в Києві та області: подробиці

У Києві на період військового стану заборонено відвідування лісів та лісопаркових зон

У Києві та в Київській області синоптики попередили про надзвичайну пожежну небезпеку. Небезпека зберігатиметься до 13 травня. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку в Києві та області, яка триватиме до 13 травня. Пам'ятайте, у передмісті досі продовжуються роботи з розмінування. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатися вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але і для пожежників у разі пожежі. Будьте свідомі!", - наголосив Поворозник.

Заступник голови КМДА також нагадав, що в період військового стану необхідно пам'ятати про заборону відвідувати ліси й ліопаркові зони, які знаходться поза житловими масивами.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом військовим РФ - "розстрілювали чоловіків у Бучі". Згідно з даними слідства, окупанти увірвалися до будинку в Бучі й убили двох цивільних чоловіків пострілами в голову.

Також "Коментарі" писали, що у Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті. Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися