Сотні дерев пошкоджені в Києві внаслідок негоди (ФОТО)

Столичні комунальники обстежують зелені зони

У Києві внаслідок негоди зламані понад 70 дерев та ще 230 — пошкоджено. Про це розповіли в комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

Наразі у столиці обстежують зелені зони та території. Комунальники зазначають, що найбільше під час грози постраждали Святошинський та Солом’янський райони Києва. У пам’ятки природи — 400-річної липи Петра Могили відламано частину стовбура. Долю цього дерева вирішать після обстеження.

З початку негоди комунальники столиці отримали понад сорок викликів. Прибирати пошкоджені дерева почали як тільки припинився сильний вітер. Роботи з ліквідації наслідків грози у Києві тривають.

Нагадаємо, у Києві десятки рятувальників ліквідовували наслідки негоди — у столиці повалені дерева потрощили кілька автомобілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через негоду у Києві понад 100 тисяч мешканців Подільського, Оболонського та Святошинського районів залишилися без світла. Більшість абонентів вже підключили, роботи з відновлення електропостачання тривають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися