Затори в Києві: яка зараз ситуація на дорогах

Найдовші затори зараз на Набережно-Хрещатицькій вулиці

Станом на середину дня в Києві утворилися затори на дорогах переважно на правому березі. Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Зараз у столиці ускладнений рух на Подолі. Найдовші затори зараз на Набережно-Хрещатицькій вулиці. Також затори на Гаванському мосту і Набережно-Рибальській вулиці. Затори є на вулицях Юрія Іллєнка, Дегтярівській, Дмитрівській та Глибочицькій.

Ускладнено рух по вулицях Жилянська, Саксаганського, Льва Толстого, бульварі Тараса Шевченка і вул. Володимирській.Затори є і на бульварі Лесі Українки, вул. Мечникова і вул. Шота Руставелі. Крім того, великий затор на Повітрофлотському проспекті.У Святошинському районі утворився затор на Окружній дорозі.На лівому березі ускладнено рух на проспекті Юрія Гагаріна та вул. Гната Хоткевича. Також затор на Південному мосту.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині оголосили І рівень небезпеки через погодні умови. На середу, 11 грудня, ГСЧС України в Київській області оголосила І рівень небезпеки за погодними умовами. Згідно з даними Укргідрометцентру, на більшій частині країни і, зокрема, в Києві та Київській області вночі та в першій половині дня туман, видимість 200-500 м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися