Україна готова повернути агресору тіла загиблих російських окупантів, зібрані на Київщині

На цей момент тіла окупантів уже завантажили у вагони-рефрижератори

Тіла загиблих під Києвом і Черніговом окупантів зібрали, і Україна вже готова передати їх РФ. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Reuters з посиланням на заяву голови військово-цивільного співробітництва України Володимира Лямзіна.

Лямзін повідомив, що тіла загиблих військовослужбовців РФ уже завантажили у вагони-рефрижератори. Лямзін наголосив, що таким чином Україна діє відповідно до міжнародного права, адже після завершення активної фази війни обидві країни повинні повернути тіла військових одна одній.

"Ми готові повернути тіла агресору", - заявив Лямзін.

За словами голови військово-цивільного співробітництва, в різних куточках України стояли вагони-рефрижератори, де були тіла загиблих окупантів. Зокрема Лямзін повідомив, що й поблизу Києва у поїздах зберігається кілька сотень тіл.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах сталася пожежа у багатоповерхівці, є постраждалі. За пів години пожежу вдалося загасити. Постраждалих 1960 та 1957 років народження з діагнозом отруєння чадним газом доставили до Броварської центральної районної лікарні. Причину пожежі встановлюють, інші подробиці поки що невідомі.

Також "Коментарі" писали, що в "Укрзалізниці" повідомили, скільки потягами щодня повертається людей до Києва. Усі рейси із західних регіонів України до Києва заповнені на 95%.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися