У Києві за ніч згоріло два автомобіля

Один з автомобілів згорів повністю

Минула ніч видалася для рятувальників столиці неспокійною. У Києві за ніч горіли два автомобілі. На щастя, обійшлося без жертв. Про це повідомили в прес-службі ДСНС Києва.

Перший виклик на лінію "101" надійшов 14 вересня, о 00:39 про те, що на узбіччі проїжджої частини дороги на вул. Пухівській, 2, в Деснянському районі столиці, горять автомобілі.

Як виявилося, горіли 2 припарковані автомобілі "Газель-3302" і "Opel Omega". Вже о 01:02 вогнеборці ліквідували вогонь. В результаті спалаху, автомобіль "Opel Omega" згорів повністю, в автомобілі "Газель" пошкоджено кузов, задні колеса і внутрішнє оздоблення салону.

Наступний подібний виклик про пожежу надійшов о 2:12. На проїжджій частині дороги на пр-ті Повітрофлотському в Солом'янському районі столиці, під час руху в контейнері сміттєвоза "Mercedes Benz 950" виникла пожежа на площі 2 кв. м. У 2:37 ліквідували загоряння.

Фахівці встановлюють причини займання.

Як повідомляв портал "Коментарі", аномально спекотна погода викликає високу пожежну небезпеку. Про це повідомляють в прес-службі ДСНС в Київській області. Так, згідно з інформацією рятувальників, з 24 по 30 липня пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону зробили 202 виїзди. З них пожежники ліквідували 74 пожежі та 6 аварій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися