Під Макаровим на Київщині виявили ще одне масове захоронення: серед убитих іноземець (ВІДЕО)

Загиблих розстріляли в різні частини тіла

На Київщині виявили тіла ще чотирьох людей, які були розстріляні військовими РФ під час окупації населених пунктів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов. 

Тіла тьох чоловіків були знайдені поблизу дороги біля Макарова, що в Бучанському районі, де перебували окупанти під час боїв. Серез загиблих - іноземець (громадянин Чехії). Згідно з інформацією, наданою поліцією, двом чоловікам вистрілили в голову, а одному - у живіт. Місце поховання виявилося ще й небезпечним: поряд виявили залишену окупантами гранату.

Правоохоронним органам вдалося встановити, що вбитий окупантами іноземець до війни працював в України далекобійником, однак з початком повномасштабного російського вторгнення приїхав надавати волонерську допомогу.

Також повідомляється, що поблизу Раківки, що в Київській області, було знайдено тіло розстріляного російськими військовими мирного жителя, який раніше працював в органах внутрішніх справ, однак уже перебував на пенсії. Чоловік вийшов за дровами і не повернувся.

Правоохоронні органи повідомляють, що окупанти перш ніж розстріляти роздягли чоловіка. Цивільного поховали поряд із бойовими позиціями військових РФ.

"Це черговий факт, який підтверджує, що російські військові викрадали людей навіть з власних осель. На тілі загиблого криміналісти виявили сліди катування. Чітко зафіксували також і наявність вогнепальних поранень в тулуб", - заявив Нєбитов.


Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися