На Київщині знайшли російський снаряд, що стирчав у сосні - "навіть природа допомагає" (ВІДЕО)

Щоб знешкодити небезпечну знахідку на Київщині, сосну довелося спиляти

У Київській області російський снаряд застряг у стовбурі сосни. Боєприпас окупантів помітили піротехніки Національної поліції в ході розмінування київських лісів. Дерево необхідно було спиляти, щоб вдалося безпечно знешкодити боєприпас. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Нацполіції Ігор Клименко на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Навіть природа допомагає Україні, прикриваючи людей від обстрілів. І скільки б ворог не старався, скільки б не стріляв перелякано, куди очі бачать і не бачать, ми встоїмо і неодмінно переможемо", - заявив Клименко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також голова Національної поліції опублікував у мережі відповідні фото й відео з місця пригоди.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У Києві вимушені повернути оплату за проїзд, хоч це і непопулярне, але економічно обґрунтоване рішення. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва.

Також "Коментарі" писали, коли у столиці стане безпечніше. У Києві ще залишається загроза ракетних ударів та гарантувати повну безпеку громадян під час воєнного стану ані влада, ані військові поки що не можуть. Мер столиці зазначив, що не може вказувати киянам чи повертатись їм зараз до Києва, чи ні, проте кожен має знати, що небезпека в Києві поки що існує, перш ніж повертатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися