У Києві викрили шахраїв, які наживалися на переселенцях: подробиці

Протягом березня київським зловмисникам вдалося ошукати дев’ятьох потерпілих

У Києві троє осіб обманули громадян, які рятувалися від російської агресії і шукали житло для тимчасового проживання. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила прес-служба Київської міської прокуратури у Фейсбуці.

Підозрювані розмістили в мережі оголошення, що здають в оренду будинок у Закарпатській області, ціна - 1500 гривень за добу.

“Потерпілі, які через збройну агресію РФ проти України були змушені залишити своє місце проживання, перераховували кошти за оренду будинку на банківські рахунки зловмисників. Після чого останні припиняли з ними зв’язок“, - повідомляють у Київській прокуратурі.

Зазначається, що підозрювані особи протягом березня вже ошукали 9 осіб, які шукали тимчасове житло. 

Наразі підозрюваним обираються запобіжні заходи. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У Києві вимушені повернути оплату за проїзд, хоч це і непопулярне, але економічно обґрунтоване рішення. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва.

Також "Коментарі" писали, коли у столиці стане безпечніше. Мер столиці зазначив, що не може вказувати киянам чи повертатись їм зараз до Києва, чи ні, проте кожен має знати, що небезпека в Києві поки що існує, перш ніж повертатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися