Під Києвом вибухнув газопровід

Сильний гул чули в околицях вибуху

У селищі Чабани, який розташований під Києвом і відноситься до Києво-Святошинського району, вночі стався прорив газопроводу, що супроводжувався сильним вибухом. Постраждав газопровід високого тиску, який перекачує газ в Європу. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У районі с.Чабани прорвало газову трубу в поле діаметром 1.5 м, що качає газ на Європу. Всі аварійні служби на місці в ближніх населених пунктах відключено електропостачання вживаються заходи щодо перекриття газопостачання. Інформації про постраждалих людей немає", - повідомили агентству в поліції Київської області.

Місцеві жителі в соцмережах повідомляють про те, що чули хлопок і потім потужний вибух в районі газопроводу на вулиці Польовій. Причому вибух чули і в прилеглому селі Круглик.

"Був сильний хлопок, а потім дуже сильний гул, як ніби стоїш біля реактивного літака", - також пишуть в соцмережах.

Сильний гул був чутний навіть на столичній Солом'янці, стверджують очевидці. Аварійним службам вдалося перекрити газопровід. На щастя, обійшлося без жертв.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в результаті зварювальних робіт на одному з підприємств столиці вибухнула автоцистерна.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися