Поблизу Чорнобильської зони горять ліси (ВІДЕО)

Рятувальники з ночі борються з вогнем

У Вишгородському районі Київської області поблизу зони відчуження з ночі борються з лісовими пожежами. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, поблизу села Страхолісся, що неподалік КПП "Дитятки" загорілася лісова підстилка. З ночі десятки рятувальників працюють на місці пожежі та врятували місцеву мешканку. Площа розповсюдження вогню поки що невідома. Зміни поривів вітру заважають швидкій ліквідації пожежі поблизу Чорнобилю.

Нагадаємо, напередодні у Подільському районі Києва горіла п’ятиповерхівка. Вогонь з квартири на п’ятому поверсі перекинувся на дах житлового будинку. Через обвал дерев’яних конструкцій з даху загорівся балкон на другому поверсі. Вогонь гасили десятки рятувальників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Горів дев’ятиповерховий будинок на вулиці Алматинській, 64-А. Деякі квартири вигоріли вщент. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що МАГАТЕ найближчим часом направить чергову місію з ядерної безпеки на ЧАЕС



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися