У Києві рятувальники винесли з вогню сім маленьких цуценят (ФОТО)

У Святошинському районі Києва сталася пожежа

У Києві рятувальники ДСНС потушили пожежу в будівлі й врятували сімох цуценят. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на сторінці ДСНС України в Телеграмі.

У повідомленні ДСНС зазначається, що пожежа сталася у Святошинському районі Києва. Інцидент трапився у побутовій двоповерховій будівлі, однак пожежа перекинулася й на гаражі, які знаходилися поруч.

“Як раз неподалік від гаражу, на який перекидалося полум'я, і перебувало семеро маленьких, ще сліпеньких цуценят. Їх вогнеборці одразу винесли у безпечне місце та ліквідували пожежу”, - повідомляють рятувальники ДСНС.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві можливе задимлення через пожежу в зоні відчуження: чи змінився радіаційний стан. У сторону Києва та Вишгорода може перемістится задимлення, що виникло через пожежу в зоні відчуження, поблизу Іванкова й Страхолісся. Влада Києва звернулася до місцевих жителів із закликом в разі задимлення зачинити вікна й не перебувати на вулиці.

Також "Коментарі" писали, що в Ірпені створили перше наметове містечко: як там живуть люди, які втратили дім. Повідомляється, що намети розмістили поруч із корпусом місцевого дитячого санаторію. Наразі саме в корпусі живе 120 людей, і місця поки що вистачає всім. Серед тих, хто поселився в містечку, - діти, молодь, люди похилого віку, які втратили свій дім.

Читайте на порталі "Коментарі": киян просять не гуляти у декількох парках столиці: яка причина. Відповідні заходи в паркових зонах проводяться для того, щоб зменшити кількість випадків укусів відвідувачів кліщами й запобігти виникненню й поширенню вірусного кліщового енцефаліту, хвороби Лайма.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися