Над Бучею збили російський шпигунський безпілотник (ФОТО)

Це вже другий збитий літальний апарат за місяць

На Київщині вдруге за місяць бучанські добровольці збили безпілотник російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1.

Неопізнаний безпілотний літальний апарат помітив піший патруль бучанських добровольців. Безпілотник рухався у напрямку Лютіж — Гостомель. Інформацію передали підрозділам Добровольчих формувань територіальної громади (ДФТГ). Ворожий дрон збили. Ним виявився сучасний російський безпілотник "Орлан-10".

Перший ворожий безпілотник типу "Орлан" бучанські добровольці збили на початку травня. Обидва літальні апарати зазнали значних ушкоджень. Після ремонту їх передадуть Збройним силам України. як виглядає збитий ворожий дрон добровольці Бучі показали на фото. Російський безпілотний комплекс "Орлан-10" ворог використовує для спостереження за протяжними та локальними об'єктами у важкодоступній місцевості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фахівці державного концерну "Укроборонпром" досліджують знищену бойову російську техніку, а українські конструктори планують її відтворити. Один з таких екземплярів — БМД-4М2 "Синиця". Її особливість в удосконаленій системі наведення та розпізнаванні цілей. БМД-4М2 автоматично розпізнає свою й ворожу бронетехніку шляхом ідентифікації умовних позначок — таких як "V", "Z", "O", чим маркована бойова техніка РФ.

Читайте також, як у центрі Києва ворожий безпілотник обстріляв банк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися