У центрі Києва ворожий безпилотник обстріляв банк (ФОТО)

Снаряд влучив у будівлю "Ощадбанку"

У Подільському районі Києва підстрелили безпілотний літальний апарат російських окупантів. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України (ДПСУ), передають "Коментарі".

"Київ. Сьогодні вранці було збито безпілотник. Інформація про постраждалих уточнюється", — йдеться у повідомленні ДПСУ.

У Держприкордонслужбі оприлюднили збитий ворожий літальний апарат, який скинув боєприпас на будівлю банку.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці розповіли, що внаслідок обстрілу загорілась покрівля чотирьохповерхової адміністративної будівлі на вулиці Хорива. Пожежу на площі 50 квадратних метри повністю загасили за дві години. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області російські окупанти нанесли потужний авіаудар по Василькову, горить склад з боєприпасами, де детонують снаряди. Повністю знищено обстрілами військовий аеропорт.

Російські окупанти також нанесли кілька авіаударів по Броварському району Київської області. Внаслідок ракетних ударів у селі Гоголів в ніч з 11 на 12 березня сталася пожежа у будівлі цеху з виготовлення рибної продукції та зруйновано будівлю для охорони підприємства "Шельф". З 11 на 12 березня в селі Лукаші внаслідок бойових дій пошкоджено приміщення місцевої школи. Окрім того, після ворожих обстрілів виникла пожежа на складах замороженої продукції, що розташовані неподалік села Квітневе.

Дивіться також відео, як ЗСУ знищили пункт управління окупантів на Київському напрямку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися