Фотовиставка про нескорений Ірпінь відкриється у Парижі

Що відомо про експозицію

В Парижі цього тижня відкриється фотовиставка "Зруйнований, але нескорений Ірпінь". Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, відвідати експозицію у столиці Франції можна буде з середи, 8 червня. Фотовиставка "Зруйнований, але нескорений Ірпінь" буде виставлена у школі німецької мови "Goethe-Institut Paris".

"Для парижан і гостей столиці ми підготували вражаючі фото, які демонструють, на що перетворили наш Ірпінь російські окупанти. А крім світлин, привеземо експозицію артефактів війни в Ірпені — те, що залишилося від речей мирних мешканців, після приходу рашистів", — заявив Маркушин.

Ірпінський міський голова зазначив, що зараз у Парижі знайшли прихисток від війни в Україні тисячі українців і, зокрема, мешканці Ірпеня. Маркушин запросив відвідати виставку, щоб не лише побачити на світлинах трагедію Ірпеня, а й поспілкуватися із земляками, поділитися наболілим, знайти розуміння і, можливо, нових друзів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва просто неба працює виставка знищеної бойової техніки російських окупантів. Побачити експозицію можна на Михайлівській площі столиці. Організувати аналогічні виставки зі знищеною технікою росіян планують й в інших містах України. Також планують зробити подібні експозиції за кордоном, щоб показати іноземцям, що таке справжня війна. Перемовини вже ведуть з цього приводу з десятьма європейськими країнами.

Джерело: https://t.me/markushyn/2498


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися