Нова патріотична композиція з квітів з’явилася у Києві (ФОТО)

Як виглядає квіткова інсталяція та де її побачити

У Дарницькому районі Києва створили нову патріотичну квіткову композицію у вигляді мапи України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

Композиція з квітів у вигляді мапи України прикрасила "Парк закоханих", розташований на вулиці Заслонова. Повністю насолодитися цим витвором можна буде, коли розквітнуть всі висаджені квіти. У Дарницькій райдержадміністрації оприлюднили фото нової квіткової інсталяції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі. 

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, де у столиці з’явилася мініскульптура "Привид Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися