Кличко привітав українців з Днем Конституції

Мер Києва провів історичні паралелі зі святом

Київській міський голова Віталій Кличко привітав українців з Днем Конституції України. Привітання Київській міський голова оприлюднив у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

"Сьогодні важливий день для нашої державності — День Конституції України, Основного закону, який гарантує українцям право на життя, самоідентичність та самовизначення. Право на те, чого російські вбивці та окупанти намагаються нас сьогодні позбавити", — зазначив Кличко.

Київський міський голова провів історичні паралелі між минулим та сьогоденням.

"Цінність демократії, прав та свобод людей, верховенства закону вперше були закріплені ще в Конституції Пилипа Орлика в 1710 році. Саме в той рік, коли росія починала чергову війну. Як і тоді, варвари прагнуть крові та чужих земель. А ми — миру, державності та свободи. І ми знову боремось за найцінніше — свою незалежність і волю. І ми переможемо!" — наголосив мер Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко та його брат Володимир візьмуть участь у 36-му саміті НАТО, що відбудеться у Мадриді з 28 по 30 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися