У Києві під час перевірки готелю "Хрещатик" правоохоронці виявили склад зброї

Група чоловіків, обдуривши власників готелю, влаштувала в ньому склад зброї

У Києві поліція під час перевірки групи чоловіків, які начебто захопили столичний готель "Хрещатик", знайшли зброю та амуніцію. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в "Першому політичному паблікуUA" в Інстаграмі.

Наразі немає офіційної інформації від правоохоронних органів щодо інциденту.

"У самому центрі Києва, на вулиці Хрещатик, правоохоронці провели перевірки озброєних людей, які захопили готель "Хрещатик", - повідомили в дописі.

Згідно з попередніми даними, група чоловіків обдурила власників готелю й влаштувала в ньому склад зберігання боєприпасів. Під час перевірки номерів готелю поліція знайшла там автомати, амуніцію тощо.

"Вони видають себе за батальйон територіальної самооборони, керують групою громадяни Циганков і Кирило Шевченко (який називає себе головою федерації боксу України)... За словами Циганкова, вона (зброя. – ред.) знаходилася там до їхнього прибуття. Нагадаємо, раніше командир батальйону Архангела Михаїла Майман публічно звинуватив Циганкова та Шевченка у викраденні та тортурах з вимогою попросити вибачення в Кадирова", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", після трагедії у Кременчуці ТРЦ у Києві змінюють правила роботи: що відомо. Після того, як російська ракета влучила в ТРЦ у Кременчуці, у Києві торгово-розважальні комплекси планують змінити правила роботи. Деякі київські ТРЦ будть закривати під час повітряної тривоги.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині "під шумок війни" затіяли незаконну вирубку лісу: подробиці. У селі Музичі, що в Бучанському районі Київської області, тиждень тому група людей приїхала рубати ліс, який захищав село від наступу окупантів. Російські військові були зупинені за кілька кілометрів від цього лісу.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМДА розповіли, як працює метро під час повітряної тривоги. В українській столиці розповіли про режим роботи київського метрополітену під час повітряної тривоги та загрози обстрілу окупантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися