Після трагедії у Кременчуці ТРЦ у Києві змінюють правила роботи: що відомо

Деякі ТРЦ у Києві закриватимуться під час повітряної тривоги

Після того, як російська ракета влучила в ТРЦ у Кременчуці, у Києві торгово-розважальні комплекси планують змінити правила роботи. Деякі київські ТРЦ будть закривати під час повітряної тривоги. Як повідомляють "Коментарі", про це пишуть ТРЦ у Києві.

Наприклад, ТРЦ Respublika Park під час сирени не буде працювати. 

"Під час повітряної тривоги просимо персонал та відвідувачів терміново слідувати в укриття цивільного захисту", - повідомили в прес-службі ТРЦ.

У Respublika Park повідомили, що найближче бомбосховище від ТРЦ знаходиться на станції метро "Теремки".

Також у Lavina Mall зазначили, що під час повітряної тривоги необхідно пройти в укриття за адресою вул. Синьоозерна 6. Це бомбосховще офіційне, і було надано Київською міською державною адміністрацією. Згідно з правилами, кожна людина може скористатися цим сховищем.

"Тому слідкуйте за сигналами повітряної тривоги, зберігайте інформацію про найближче укриття, перечекайте ймовірну загрозу, а після відбою - чекаємо вас знову в Lavina", - зазначили на Фейсбук-сторінці ТРЦ.

У торгово-розважальному комплексі DREAM, що в Києві, зазначили, що під час сирени всі працівники й відвідувачі ТРЦ повинні покинути територію і направитися до найближчого укриття. Найближчі до ТРЦ бомбосховища знаходяться в метро "Оболонь", "Мінська", "Героїв Дніпра".

Як повідомляли раніше "Коментарі", бійці батальйону ССО "Азов" Київ скинули бомбу з дрона на позиції росіян. Бійці батальйону Сил спеціальних операцій "Азов" Київ скинули бомбу з квадрокоптера на позиції російських окупантів та завдали противнику втрати.

Також "Коментарі" писали, що до Дня Незалежності у Києві створять нові квіткові панно. Працівники столичних комунальних підприємств продовжать прикрашати Київ новими квітковими композиціями, повідомив керівник "Київзеленбуд". Для цього в теплицях достатньо ще невисаджених квітів та вирощують нові. Найближчим часом зелені насадження з'являться у нових зонах відпочинку. Зокрема, роботи з озеленення наразі тривають у сквері по вулиці Шалом Алейхема, 3, а також планують висадити клени вздовж вулиці Зоологічна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися