На Київщині "під шумок війни" затіяли незаконну вирубку лісу: подробиці

Поліція вже відкрила кримінальне провадження

У селі Музичі, що в Бучанському районі Київської області, тиждень тому група людей приїхала рубати ліс, який захищав село від наступу окупантів. Російські військові були зупинені за кілька кілометрів від цього лісу. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила директорка Українського центру охорони здоров’я (UHC) Ірина Немирович на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Поліцію викликали тричі, ТРО навідується регулярно, селяни чергують і женуть техніку. Сьогодні дійшло до того, що моїй мамі - голові місцевого ГО, котра пише заяви від громади в усі інстанції - почали погрожувати фізичною розправою", - повідомила Немирович.

Немирович також зазначила, що старості села байдужа на ситуацію, а голова Білгородської ОТГ Антон Овсієнко теж не докладає особливо зусиль для того, щоб ця проблема була вирішена.

Як повідомляли раніше "Коментарі", бійці батальйону ССО "Азов" Київ скинули бомбу з дрона на позиції росіян. Бійці батальйону Сил спеціальних операцій "Азов" Київ скинули бомбу із квадрокоптера на позиції російських окупантів та завдали противнику втрати. 

Також "Коментарі" писали, що до Дня Незалежності у Києві створять нові квіткові панно. Працівники столичних комунальних підприємств продовжать прикрашати Київ новими квітковими композиціями, повідомив керівник "Київзеленбуд". Для цього в теплицях достатньо ще невисаджених квітів та вирощують нові. Найближчим часом зелені насадження з'являться у нових зонах відпочинку. Зокрема, роботи з озеленення наразі тривають у сквері по вулиці Шалом Алейхема, 3, а також планують висадити клени вздовж вулиці Зоологічна.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві вкрали 100 мільйонів під приводом соцдопомоги з Євросоюзу. Аферисти імітували офіційні урядові сайти України та Європейського Союзу. Через такі ресурси постраждалим внаслідок військових дій пропонували отримати грошову допомогу від країн-членів ЄС. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися