Рейтинг впливових киян: чому здивувався Дмитро Гордон

Дмитро Гордон вважає себе частиною Києва і заперечує якийсь особливий вплив на інших

Опитування, яке провело видання "Коментарі" показало, що за версією читачів порталу, найвпливовішим киянином є відомий журналіст і успішний медіа-менеджер Дмитро Гордон. Його кандидатуру підтримали 22,18% з числа тих, хто проголосував. Втім, до результату він поставився з подивом. При особистому скепсису до всіляких рейтингів, про який більш детально можна дізнатися з ексклюзивного інтерв'ю Дмитра нашому порталу, сам він найбільш впливовим московським жителем себе не вважає.

"Ви знаєте, для мене це несподіванка. Насправді, я не вважаю себе найвпливовішим киянином. Я взагалі дуже скромно до себе ставлюся і думаю, що є достатня кількість шанованих киян, які явно могли б знаходитися вище мене в цьому рейтингу. Я взагалі не довіряю рейтингам і чесно скажу вам: ставлюся до них з деякою підозрою. На що я впливаю в Києві? Так, власне кажучи, ні на що, напевно. Київ живе своїм життям, а я частина цього міста і схильний до впливу різних чинників: погоди, подій і так далі ... І, ще раз хочу підкреслити: ставлюся до себе досить скромно ", - так на питання про вплив відповів журналіст.


Нагадаємо, що рейтинг впливовості жителів столиці проводився за особливою методикою. Більш докладно про найвпливовіших киян і результати опитування можна прочитати тут.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися