У ботсаду Києва з'явилася незвичайна скульптура

Автором скульптури "Наглядачі" є відомий український скульптор

У Києві в Національному ботанічному саду ім. Н. Гришка встановили нову скульптуру "Наглядачі". Про це повідомила прес-служба ботсаду на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, автором скульптури є український скульптор Микита Зігура. Він знаком українцям по роботах "Єднання" на Дніпровській набережній в Києві і "Колос" в Дніпрі, "Новий Прометей" і "Драбина пізнання" на території парку КПІ.

"Проект" Наглядачі "має на меті занурити відвідувачів у свій світ перетікань форм і ліній, співвідношення мас і обсягів. Всі ми маємо острах перед тим, що нам невідомо, але одночасно плекаємо надію на те, що чийсь велике око дивиться на нас і виправляє всі помилки. У цьому проекті - то велике, невідоме стежить за всіма нами, але бачить тільки те, що є всередині них самих", - пояснює Зигура.

Киян і гостей міста пропонують оцінити нову роботу скульптора в Ботанічному саду ім. М. М. Гришка.

Як повідомляв портал "Коментарі", одна зі столичних пам'яток потрапила під атаку вандалів. На цей раз невідомі вирішили познущатися над пам'ятником персонажу фільму "Зоряні війни" Майстру Йоді. Ця унікальна скульптура була встановлена в ботанічному саду ім. Гришко на Печерську в 2017 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися