Фільми у Києві: безкоштовні кінопокази стартували в столиці (АФІША)

У столиці почався тиждень патріотичного кіно

У Києві стартував творчий проєкт "Кіновідлуння", під час якого протягом тижня відбудуться безкоштовні покази українського патріотичного кіно. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської ради.

Організаторами кінофестивалю виступає комунальне підприємство "Київкінофільм". Патріотичні стрічки демонструватимуть в Києві з нагоди Дня Незалежності України з 20 до 27 серпня. Глядачам пропонують переглянути українські фільми в муніципальних кінотеатрах та завітати на зустрічі з творчими групами кінофільмів.

Розклад подій в рамках проєкту "Кіновідлуння" в кінотеатрах Києва:

20 серпня о 15:00 — творча зустріч з українським актором, режисером, сценаристом і продюсером Віктором Андрієнком, а також перегляд його авторського фільму "Іван Сила", кінотеатр "Лейпциг".

21 серпня о 17:00 — показ українського фантастичного сімейного фільму про пригоди хлопчика та собаки-супергероя "Фокстер і Макс" режисера Анатолія Матешко, кінотеатр "Старт".

22 серпня о 17:00 — показ історичного фільму-фентезі "Сторожова застава" режисера Юрія Ковальова, кінотеатр "Промінь".

23 серпня о 17:00 — показ повнометражного анімаційного фільму-казки "Викрадена принцеса" режисера Олега Маломужа, кінотеатр "Факел".

24 серпня — допрем'єрні покази української воєнної драми "Снайпер. Білий ворон" режисера Мар'яна Бушана, кінотеатри "Лейпциг", "Старт", "Факел", "Флоренція", "Кінотеатр імені Т. Г. Шевченка" і "Промінь".

25 серпня о 17:00 — показ історичного екшну "Захар Беркут", екранізації однойменної історичної повісті Івана Франка режисерів Ахтема Сеітаблаєва та Джона Вінна, кінотеатр "Флоренція".

26 серпня о 17:00 — показ фільму "Тарас. Повернення" режисера Олександра Денисенка, "Кінотеатр імені Т. Г. Шевченка".

27 серпня о 15:00 — показ фільму Михайла Іллєнка "Толока" і зустріч з творчою групою фільму, кінотеатр "Ліра".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на тиждень заборонили будь-які масові заходи, зокрема — до Дня Незалежності України через загрози ракетних обстрілів столиці з боку російських військ. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, українські правоохоронці знаходяться в посиленій бойовій готовності через можливі ракетні обстріли Києва та інші військові загрози з боку російських окупантів напередодні Дня Незалежності та в дні національних свят. В МВС України дали поради українцям щодо поведінки в цей період.  

Читайте також, що у Києві напередодні Дня Незалежності на кілька днів скоротили графік роботи метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися