У Києві створили "простір для спілкування"

Простір для спілкування обладнали на радість дітям

Активісти з громадського об'єднання "Комітет мікрорайону" Пирогово "створили художню локацію в Голосіївському районі. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

Місцеві жителі давно виношували ідею організації подібного простору - багато хто скаржився на відсутність будь-яких проектів для дітей. Щоб вирішити цю проблему, місцеві жителі зорганізувалися і подали свою ідею на конкурс проектів.

Крім красивої експозиції на території простору, тут висадили квіти, а для дітей встановили різні розваги: батути, автомат для приготування солодкої вати, проектор і екран.

З таким обладнанням жителі зможуть показувати фотографії, відео або переглядати мультфільми. Успіх своєї ідеї вони пояснюють згуртованістю, адже все тут небайдужі до долі мікрорайону.

Як повідомляв портал "Коментарі", одна з визначних пам'яток столиці - Голосіївський парк знайшов офіційні кордони. Це дозволить зберегти природні комплекси та об'єкти на його території. Науково-дослідний і проектний інститут землеустрою проводить фінальну частину робіт з визначення меж парку. Потім ці дані внесуть до Державного земельного кадастру.

Повертаючись до історії питання, варто відзначити, що ще в 2014 році територію парку розширили до 6 тис. 462 га за рахунок земель "Зеленбуду". Однак територія Святошинсько-Білічанского лісу, яку включили до складу парку, що не була вилучена у землекористувача.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися