Сто брендів: в Києві пройде гастромаркет

Організатори обіцяють широкий асортимент продуктів від українських виробників

У Києві проведуть продуктову виставку-ярмарок. Організатори оголосили про осінній столичний гастромаркет на сторінці заходу в Facebook. Гастромаркет пройде в найближчі вихідні, 10 і 11 жовтня за адресою вул. Десятинна, 12. На ньому представлять близько сотні українських брендів: від локальних виноробів до виробників авторських солодощів, оригінальних соусів і т.п.

"Сто українських брендів будуть ситіть, п'янити і наповнювати ваші серця любов'ю до локального. На маркеті будуть представлені всі гастрокатегоріі: фермерські сири і ковбаси, в'ялене і копчене м'ясо, оригінальні соуси, авторські солодощі, вино, настоянки та інші алкогольні напої", - сказано в повідомленні.

На всіх поверхах приміщення, в якому проведуть гастромаркет, облаштують місця з антисептиками. Поверхні будуть обробляти кілька разів на день, а кожен поверх будуть додатково прибирати. Для відвідувачів заходу діють наступні протиепідемічні правила:

Вхід тільки в захисних масках або респіраторах;

Обов'язковий скринінг температури;

Обмежена кількість відвідувачів, які одночасно перебувають у приміщенні.

Гостей чекають з 10 ранку до 20 годин. Платити за квитки не потрібно - вхід на виставку буде безкоштовним.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві пройде фестиваль міцних напоїв. На виставці Ukrainian Craft Spirits & Whiskey представлять ексклюзивні крафтові напої високої міцності.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися