У Фастові з’явився новий патріотичний мурал (ФОТО)

Стінопис присвятили Дню міста

У Фастові до Дня міста завершили роботу над патріотичним муралом. Як виглядає стінопис показали у Фастівській міській раді, передають "Коментарі".

У цю суботу, 17 вересня, у Фастові, як і ще кілька міст Київської області, відзначав День міста.

"Чудовий подарунок Фастову до Дня міста та собі ж з нагоди ювілею (23 вересня ліцею – 60 років!) зробив Фастівський ліцей – на фасаді школи з’явився цікавий мурал. Про що він – нехай кожен скаже сам собі", — йдеться у дописі до оприлюднених фото.

Окрім того, у Фастові створюють патріотичний мурал під назвою "Україна 24/7". На композиції будуть зображені найвизначніші місця Київщини та України. Патріотичний мурал малювали на бетонному паркані протяжністю у сто метрів. Активну участь у створенні стінопису брали багато містян. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва новий патріотичний мурал став найдовшим в Україні та отримав від Національного реєстру рекордів відповідний диплом. Сучасний витвір мистецтва створили в житловому мікрорайоні Осокорки. 

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва створили мурал зі знаменитим псом-сапером Патроном. Композиція з'явилася на території парку "Відрадний". Намалювали Патрона на стіні будівлі площею 30 квадратних метрів.

Читайте також, що у столиці до Дня авіації на Подолі відкрили патріотичний мурал "Привид Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися