Масштабна квіткова виставка в Києві: де можна побачити сотні тисяч хризантем (місце, дата відкриття)

В Печерському ландшафтному парку Співоче незабаром розпочнеться традиційна квіткова виставка

30 вересня (наступної п’ятниці) в Печерському ландшафтному парку Співоче розпочнеться щорічна осіння виставка хризантем. Про це розповіли в пресслужбі Співочого.

Тематику експозиції організатори поки що тримають у таємниці.

"Ми підготували сотні тисяч бутонів яскравих хризантем. А от тематику цьогорічної виставки поки що тримаємо в секреті", - зазначають у пресслужбі Співочого.

Зараз триває остаточна підготовка до зустрічі відвідувачів. Насолодитися виставкою з рослинними фотозонами та майданчиками для відпочинку запрошують усіх гостей та мешканців Києва.

Експозиція працюватиме щодня з 10:00-19:00 упродовж місяця.

Вартість квитків - 100 гривень за квиток дорослому та 25 - дитині до 14 років. Квиток для дорослих ВПО буде зі 50% знижкою.

Квитки вже можна придбати на офіційному сайті Співочого.

Вхід для пенсіонерів, людей з інвалідністю  та представників ЗСУ буде повністю безкоштовним.

Читайте далі: сьогодні та завтра відключатимуть електроенергію на Київщині - де не буде світла21-22 вересня планово відключать електропостачання.

"Коментарі" повідомляють: синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні - названа точна датаЩо очікувати від другого місяця осені (прогноз погоди).

Також на сайті: дослідники з Київського еколого-культурного центру повідомляють про виявлення популяції червонокнижних орхідей у ГідропаркуОрхідеї знайшли під час чергової експедиції КЕКЦ. У центрі вважають популяцію квітів неймовірною знахідкою.  Популяція орхідеї коручки - рідкісної лісової рослини виявилася доволі великою. У Києві, у Гідропарку на острові Долобецький рослину не сподівалися побачити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися