Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата

Що очікувати від другого місяця осені: прогноз погоди

Перший сніг у столиці очікується вже 17 жовтня. Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.

Загалом другий місяць осені на Київщині синоптики характеризують як доволі теплий. Жовтень розпочнеться з теплої погоди – 1 числа вдень температура підніметься до +19 градусів. У перший тиждень місяця температура повітря коливатиметься в межах +15 - +19 градусів.

З другого тижня жовтня прогнозується початок поступового зниження температур. Найнижча температура місяця очікується в останній день. Прогноз на 31 жовтня - 9 градусів з позначкою "плюс".

Найтеплішими днями другого місяця осені стануть 1 число (+19 градусів), 5 та 14 (+18). Найхолодніші ночі очікуються 20 та 31 жовтня, коли стовпчики термометрів показуватимуть лише +2 градуси.

Синоптики вважають, що місяць буде посушливим. Дощ у Києві очікується лише 18 жовтня, а снігопад прогнозують на 17 число.

Читайте далі: протаранив маршрутку під дією речовин - в крові винуватця ДТП у Києві виявили наркотичний міксВинуватця ДТП на Повітрофлотському проспекті перевірили лікарі. В організмі водія виявлено заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану. Відомо, що вчора на Повітрофлотському проспекті відбулася ДТП за участю маршрутки та Mercedes-Benz, внаслідок якої постраждали 26 осіб. 25 пасажирів маршрутного таксі отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до київських лікарень. Постраждав і чотирирічний син водія, який перебував з батьком в авто.

"Коментарі" повідомляють: улов на мільйон гривень - на Київщині поліція викрила браконьєраЗа фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом розпочато досудове розслідування Поліція Бориспільщини встановила, що 42-річний мешканець міста Яготин здійснював незаконний вилов риби. Вартість незаконного улову оцінили в суму понад мільйон гривень.  Про це повідомляє Поліція Київської області на сторінці у Facebook.

Також на сайті: дослідники з Київського еколого-культурного центру повідомляють про виявлення популяції червонокнижних орхідей у Гідропарку. Орхідеї знайшли під час чергової експедиції КЕКЦ. У центрі вважають популяцію квітів неймовірною знахідкою.   Популяція орхідеї коручки - рідкісної лісової рослини виявилася доволі великою. У Києві, у Гідропарку на острові Долобецький рослину не сподівалися побачити.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися