Улов на мільйон гривень: на Київщині поліція викрила браконьєра (ФОТО)

За фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом розпочато досудове розслідування

Поліція Бориспільщини встановила, що 42-річний мешканець міста Яготин здійснював незаконний вилов риби. Вартість незаконного улову оцінили в суму понад мільйон гривень. 

Про це повідомляє Поліція Київської області на сторінці у Facebook.

Правоохоронці задокументували факт незаконного вилову риби на березі водосховища Великий Супій. Факт правопорушення виявили працівники Управління державного агентства меліорації та рибного господарства Київщини.

Поліція вилучила у браконьєра алюмінієвий човен з веслами, приладдя та незаконно добуті водні ресурси. 

За фактом незаконного зайняття рибним добувним промислом розпочато досудове розслідування. Правопорушнику загрожує обмеження волі до 3 років.

"Коментарі" повідомляють: Київ отримав допомогу на 1,3 млн $ від США для відновлення тепломереж: робота вже розпочалася"Уряд США надає всебічну підтримку з самого початку повномасштабного російського вторгнення. Ця підтримка спрямована на забезпечення сталого постачання електрики та тепла в оселі, лікарні, школи та на підприємства у всій Україні. Ця допомога включає також сьогоднішню поставку труб для "Київтеплоенерго" для відновлення постачання тепла та гарячої води понад 22 тисячам киян", – зазначила Посол США в Україні Бріджит Брінк.

Також на сайті: у Києві затримали пенсіонера, що застрелив із рушниці дружинуУ Києві правоохоронці затримали 63-річного місцевого мешканця за вбивство дружини. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва. "Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.
Читайте далі: у Києві патрульні завадили чоловіку вкоротити собі вікуПравоохоронці врятували чоловіка від спроби самогубства. Про це повідомила Патрульна поліція Києва на сторінці у Facebook.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Люк

20 вересня 2022, 19:11

И что......?? От Букрына до Украинки сетей как мух! Все все знают, и ничего никому не предъявили. Промысловики охренели до того что все меляки в сетях. И что..........?? Показуха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися