У парку "Відрадний" очистять озеро

Озеро після очисних робіт і благоустрою має стати перлиною парку

Київ оновлює місця відпочинку городян. Так, в парку "Відрадний" закінчують другий етап реконструкції. Після проведення підготовчих робіт очистять головний водойму парку. Озеро розчистять від сміття і впорядкують берегову зону.

На сьогоднішній день виконали всі ключові роботи для заповнення озера водою. Зараз фахівці працюють над зміцненням території навколо водойми. Про це повідомляє колишній глава Солом'янської районної адміністрації Ігор Довбань, передає "Вгороде".

Він додав, що зараз там облагороджують газон. Його площа складе близько 16 тисяч квадратних метрів. Також навколо озера прокладатимуть дороги. Водойма повинен стати перлиною парку.

Нагадаємо, що роботи з реконструкції парку почали ще в 2018 році. Тут обладнали пішохідні та велосипедні доріжки, встановили нову систему освітлення та автоматичного поливу і облаштували дитячі майданчики і поле для міні-футболу.

Як повідомляв портал "Коментарі", про дна з визначних пам'яток столиці - Голосіївський парк знайшов офіційні кордони. Це дозволить зберегти природні комплекси та об'єкти на його території.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися