Платні камери в київському СІЗО лідирують по наповненню бюджету

Ініціатива платних камер в СІЗО принесла перший мільйон

Платні камери в українських слідчих ізоляторах вже принесли державі перший мільйон грн. Лідером по оплаті стало найстаріше СІЗО на Лук'янівці в Києві. Про це повідомляє "НашКіев".

Так, згідно з інформацією видання, платні камери в українських слідчих ізоляторах заробили свій перший мільйон гривень. Більш ніж половина цих грошей приніс Київський СІЗО. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська.

У відомстві вже підрахували прибуток від VIP- камер для людей, яких підозрюють у порушенні українських законів.

Київський слідчий ізолятор приніс 621,5 млн грн. Отримані кошти керівництво СІЗО направляє на ремонти безкоштовних камер, щоб зробити умови перебування ув'язнених більш комфортними.

"Нагадаю, що сама ініціатива запрацювала на повну потужність тільки влітку і все ще набирає обертів", - зазначив Малюська.

Як повідомляв портал "Коментарі", на які тільки хитрощі не йдуть зловмисники, щоб передати в слідчий ізолятор щось нелегальне. На цей раз злочинці скористалися плодами сучасних технологій. Для передачі наркотиків на територію СІЗО чоловік використовував безпілотник. За його задумом, дрон повинен був перелетіти огорожу і кинути свій вантаж для постояльців Лук'янівського ізолятора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися