Новий парк на Печерську: киян запрошують до розробки проекту

Облаштування парку будуть вести відповідно до побажань мешканців Києва

Жителів Києва запрошують взяти участь в розробці проекту для нового скверу на Печерську. Про це повідомляє прес-служба КМДА. У столиці стартував пілотний проект нового скверу в історичній місцевості Києва на вулиці Тверській тупик. Всіх жителів столиці просять приєднуватися до розробки і поділитися своїми ідеями створення скверу в рамках проекту Council of Europe: civil participation.

Метою проекту є створення додаткового діалогу між городянами і владою. Для повного взаєморозуміння киянам пропонують ряд консультацій.

Проведення консультацій буде здійснюватися в декілька етапів. Для того щоб взяти участь в ініціативі, потрібно заповнити анкету до 22 жовтня. Приєднатися може будь-хто.

Як повідомляв портал "Коментарі", нова зона відпочинку, розваг і спорту відкриється найближчим часом на Нивках. У спеціалізованій школі №73появітся власний мотузковий парк . Площа парку складе близько 200 квадратних метрів, а максимальна висота - 8 метрів. Відзначимо, що ця школа стане першою в Україні, у якій буде свій власний мотузковий атракціон. Організатори вирішили не скупитися - заняття в парках будуть доступні і учням інших шкіл.

Для відвідування парку дітям особливих обмежень за віком немає. Ось тільки в період карантину займатися на мотузкових снарядах можуть лише діти з одного класу. Одночасно маршрут можуть проходити десять дітей.

В школу вже завезли спорядження, карабіни, страховки і все необхідне. Колони, на які незабаром повісять мотузкові траси, вже встановили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися