У Пущі-Водиці створили стилізовану фотозону (ФОТО)

Як виглядає нова локація для селфі та фото

В Пущі-Водиці до Дня захисників та захисниць створили стилізовану фотозону. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства з Утримання зелених насаджень Оболонського району Києва.

Композицію, що підкреслює героїзм і справжній український бойовий дух, створили у парку Пуща-Водиця. Експозиція складається зі стилізованої зброї — це щит, меч, щит та булава біля трону.

Нагадаємо, у центрі Києва відкрили вуличну виставку "Полк Азов – Янголи Маріуполя", присвячену захисникам і захисницям із підрозділу "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів. Організували експозицію на Софійській площі. Виставка "Полк Азов – Янголи Маріуполя" триватиме на Софійській площі протягом місяця. Відвідати її може кожен охочий.

У Гостомелі створили величезний патріотичний мурал з зображенням легендарного літака Ан-225 "Мрія". Артоб’єкт розташований в парку "Щасливий". Загальна площа малюнку становить понад тисячу квадратних метрів. Мурал містить у собі елементи петриківського розпису та української культурної символіки. В центрі композиції зображення найбільшого у світі літака "Мрія".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва новий патріотичний мурал став найдовшим в Україні та отримав від Національного реєстру рекордів відповідний диплом. Сучасний витвір мистецтва створили в житловому мікрорайоні Осокорки. 

А у Солом'янському районі Києва створили мурал зі знаменитим псом-сапером Патроном. Композиція з'явилася на території парку "Відрадний". Намалювали Патрона на стіні будівлі площею 30 квадратних метрів.

Читайте також, що у столиці до Дня авіації на Подолі відкрили патріотичний мурал "Привид Києва".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися