У соцмережі опублікували відеоекскурсію по Києву за літературними мотивами

Відеоекскурсію створили в рамках освітнього проекту "Читай Київ"

Автори нового екскурсійного маршруту "Читати Київ" створили літературну відео-екскурсію по столиці. З її допомогою можна дізнатися про ті чи інші цікаві місця міста, які згадували українські класичні та сучасні письменники: від Миколи Зерова до Юрія Андруховича.

Про це передає "Наш Київ".

Так, під час літературної відео-екскурсії "Читати Київ" ведучий і актор Євген Назаренко протягом 40 хвилин знайомить глядачів з творами українських поетів і письменників, в яких згадуються цікаві локації Києва. Тут можна дізнатися і про стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського, і про двір з воронами на вулиці Рейтарській, і про альтанці на Володимирській гірці.

"За 40 хвилин Ви познайомитеся з творами українських поетів і письменників, побачите добре знайомі місця з незвичайних ракурсів, а також дізнаєтеся, яким чином долі українських творців і їх творів пов'язані з Києвом", - розповіли в описі до відео.

Як повідомляв портал "Коментарі", для тих, хто хоче познайомитися з історичними місцями, столична влада підготувала безкоштовні екскурсії. На вихідних можна приєднатися до групи і пішки прогулятися по знакових місцях Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися