У Києві визначать кращого дизайнера з 28 країн

Серед молодих дизайнерів є і школярі

16 жовтня в 10:00 в столиці відбудеться офіційне відкриття фіналу VI міжнародного конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone. Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

За інформацією організаторів, цей масштабний захід збере цього року 862 дизайнерів з 28 країн. До ескізного етапу допустили 214 учасників, серед них - 37 студентів початкових курсів профільних вузів. Примітно, що журі конкурсу оцінило роботи 24 школярів, які надали свої проекти на конкурс. Всього в півфінал пройшли 92 учасники.

Фінал конкурсу - це третій етап змагання, де за звання кращих боротимуться 48 учасників з Туреччини, Ізраїлю, Білорусі, Великобританії та Молдови.

Відзначимо, що всі покази пройдуть в форматі phygital - це інтегровані комунікації на стику цифрового і фізичного просторів: глядачі зможуть бути присутніми на показах в реальному часі, але в онлайн форматі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в столиці стартував пілотний проект нового скверу в історичній місцевості Києва на вулиці Тверській тупик. Всіх жителів столиці просять приєднуватися до розробки і поділитися своїми ідеями створення скверу в рамках проекту Council of Europe: civil participation.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися