У Києві пройшов велосипедний ретро-круїз (ВІДЕО)

Любителі ретро зібралися на традиційний осінній велопробіг

У центрі Києва, напередодні, 18 жовтня, відбувся традиційний осінній свято Ретро круїз. Про це повідомляє телеканал ДОМ.

Учасники в ретро одязі стояли біля Маріїнського палацу, а потім проїхали на велосипедах центральними вулицями Києва. За заходом прийшли спостерігати сотні людей. Серед учасників і шанувальників ретро-стилю люди з різних регіонів України.

Головною складовою свята був дрес-код для гостей в вінтажному стилі. Велосипеди теж були в ретро стилі, прикрашені квітами і кошиками. У одній з учасниць засіб пересування було повністю дерев'яним - за її словами, Ретробайк кустарно виготовив її батько.

Як повідомляв портал "Коментарі", сотні велосипедистів влаштували на Софійській площі "тетріс-челендж". Акція пройшла 12 вересня в рамках традиційного велодня. Близько 1000 осіб вимагали створити безпечні умови для руху велотранспорту в столиці. Учасники флешмобу таким чином мають намір домогтися облаштування окремих велодоріжок за прикладом європейських країн. А щоб ця вимога була переконливіше, учасники акції Вело Тетріс Челлендж лягли на Софійській площі разом зі своїми велосипедами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися