Новорічні локації встановили в різних куточках Києва (ФОТО)

Як виглядають святкові ялинки в парках та скверах

У Києві попри повномасштабну війну прикрасили парки та сквери новорічними локаціями. Про це розповіли в комунальному об’єднанні "Київзеленбуд", передають "Коментарі".

"Ми довго розмірковували над тим, наскільки доречно робити новорічні локації зараз… Адже час диктує умови. Проте дивлячись, як діти чекають свята, як кожного разу радіють навіть найменшим декораціям у парках і скверах, ми зрозуміли – свято потрібне малечі!" — прокоментували в комунальному об’єднанні "Київзеленбуд" оприлюднені фото.

Святкові локації з’явилися в різних куточках Києва. "Вони скромніші, ніж в минулі роки, без ілюмінації та гірлянд. Але це нагадування, що ми не здаємося, що є речі, які нас тримають: сім’я, традиції, щирий дитячий сміх", — наголосили в КО "Київзеленбуд".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під новорічні свята розпочали роботу ярмарки із продажу натуральних хвойних дерев. Ялинкові базари у столиці працюватимуть до 31 грудня. Окрім того, в Києві почали контролювати законність продажу хвойних дерев у столиці. Це робитимуть інспектори благоустрою. Усі натуральні ялинки та сосни мають бути чиповані або мати бирку з усією інформацією про походження хвойного дерева.

Нагадаємо, що у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Читайте також, яка вартість хвойних дерев на ялинкових ярмарках у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися