У Києві відкрили виставку "Ікони на ящиках з-під набоїв" (ФОТО)

Благодійна експозиція працює в Свято-Михайлівському соборі

У Свято-Михайлівському соборі в Києві відкрили благодійну виставку "Ікони на ящиках з-під набоїв". Про експозицію розповів голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, на ящиках, де зберігалися боєприпаси, подружжя Олександр Клименко і Софія Атлантова пишуть ікони. Деякі з таких ящиків зібрали на території Київської області після бойових дій та окупації. Серед них є й ті, що покинули російські окупанти.

"Усі ікони можна придбати, а кошти з продажів будуть направлені родинам полеглих бійців 114-ої бригади територіальної оборони", — повідомив Кулеба.

Керівник Київської обласної військової адміністрації оприлюднив фото з відкриття благодійної виставки "Ікони на ящиках з-під набоїв".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в храмах Київської області облаштують та відкриють Пункти незламності. Домовленість про відкриття Пунктів незламності на базі храмів в Київській області була досягнута з предстоятелем Православної церкви України, Блаженнійшим митрополитом Епіфанієм напередодні різдвяних свят.

Нагадаємо, що у Києві не скасовуватимуть комендантську годину під час новорічних свят. Через війну великих святкувань у столиці в Новий рік та на Різдво не проводитимуть. Головна ялинка країни, встановлена в столиці на Софійській площі, сяятиме протягом дня в Новий рік, 31 грудня, та на Різдво. Новорічне дерево прикрашене енергоефективними гірляндами та живиться від генератора. Святкову ілюмінацію на ялинці також вмикатимуть у Києві щодня з 17:00 до 21:00.

Читайте також, яка вартість хвойних дерев на ялинкових ярмарках у Києві.

Читайте также