Гравцям приготуватися: в Києві відкриють нову кіберспорт арену

Нова кіберарена буде працювати цілодобово

Шанувальникам комп'ютерних ігор і любителям поганяти миша присвятили новий проект. Нова кіберспортивна арена відкриється поблизу метро "Почайна". Про це повідомляє "Наш Київ". Її відкриття збираються приурочити до скасування карантинних обмежень, що накрили столицю.

Загальна площа кіберспортивної арени складе 1500 кв. метрів. Вона буде розділена на три зони: Gamer, Pro і Streamer.

В першу чергу почне працювати основна кіберспортивна арена площею 500 кв. метрів. Вона буде доступна цілодобово. На початку 2021 року відкриють великий зал місткістю до 1000 глядачів і професійну студію для трансляцій матчів і репортажів.

Також почне свою роботу професійний буткемп в готелі Encore Ramada. Там гравцям запропонують апартаменти, номери, спеціально обладнані ігрові зони, тренажерний зал і тренерів з кіберспорту, фітнесу та психологів на локації.

На новому полігоні учасникам комп'ютерних баталій запропонують регулярні турніри за основними, найбільш популярним дисциплін.

Як повідомляв портал "Коментарі", кіберспорт отримує все більше прихильників як у всьому світі, так і в Києві. Саме для цих цілей на виставковому комплексі ВДНГ побудують спеціалізовану мультимедійну майданчик для кібер змагань. Майданчик розрахований на 200 місць і призначена для проведення онлайн-турнірів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися