Новий національний рекорд зафіксували на Дарниці у Києві (ВІДЕО)

Що відомо про патріотичну ініціативу дорослих та дітей

У Національному реєстрі рекордів України зафіксовано найбільша кількість окопних свічок на одній локації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної у Києві державної адміністрації.

За даними відомства, на Дарниці з понад 31 тисячі окопних свічок виклали герб України та напис "Віримо у ЗСУ". Ці окопні свічки невдовзі доставлять на фронт для 35 підрозділів Збройних сил України, територіальної оборони, Національної гвардії та іншим бригадам, які боронять українську землю від російських окупантів.

"Окопна свічка – це не просто бляшанка з картоном, воском чи парафіном. Окопна свічка – це частина душі волонтера, робота маленьких дитячих рук, які намагаються передати своє тепло і світло бійцям на фронті. І хлопцям та дівчатам на передовій дуже важливо знати, що їх підтримують в тилу", — прокоментував начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У Києві до виробництва цих окопних свічок долучилися діти, батьки, пенсіонери, працівники закладів освіти, культури та соціального захисту Дарницького району столиці.

Нагадаємо, у Києві на "червоній" гілці столичного метро запустили патріотичний артпоїзд. На вагонах метро зображені патріотичні малюнки, слова та фрази, що вже стали символічними за час повномасштабної війни з російськими окупантами. Художники, які професійно займаються створенням муралів, розписали потяг метрополітену у подарунок Києву, його мешканцям та гостям столиці. Окрім того, комунальне підприємство "Київський метрополітен" отримало від Міжнародної організації з міграції гуманітарну допомогу. Мова йде про тисячі стільців, ковдр та матраців. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися