Ірпінь та Бахмут: новий мурал створили у Київській області

Урочисте відкриття заплановане цього тижня

В Ірпені цього тижня відбудеться відкриття муралу "Ірпінь та Бахмут – міста відважних людей". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

За даними мерії Ірпеня, мурал створили за ініціативи українського рок-музиканта та композитора Даші Суворової, рідним містом якої є Бахмут. Картину на будинку із сіллю з "Артемсолі" виконав український художник Іван Шульгін. Мурал має стати відображенням загальної ідеї "Ірпінь та Бахмут – міста відважних людей" – стіною сили, де кожна людина зможе прийти та поділитися своїм болем, знайти втіху та віддати шану.

На відкритті муралу заплановано провести концерт, на якому пролунає пісня “Мурали” з нового альбому авторки. Захід відбудеться в Ірпені на вулиці Шевченка, 4Г у неділю, 30 квітня, о 13:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкривають сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу цього тижня. 

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися