У Гостомелі присвятили патріотичний мурал українським жінкам (ФОТО)

Як виглядає стінопис під назвою "Очі"

У Гостомелі урочисто відкриють патріотичний мурал, присвячений українським жінкам. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

Мурал під назвою "Очі" створили на стіні Культурно-оздоровчого комплексу, розташованому на вулиці Свято-Покровська 81-б. На стінопис авторку ідеї та художницю з Гостомеля Ірину Романченко надихнуло Міжнародне свято День матері, а також спілкування з сильними духом жінками — матерями, сестрами та рідними військових, які зараз захищають Україну на фронті, та тих, хто віддав своє життя за Батьківщину.

Ідею муралу "Очі" допоміг втілити у життя художник з Харкова Сергій Редьога та благодійники. Побачити завершену роботу та почути більше про ідею можна на представленні стінопису. Урочисте відкриття муралу "Очі" у Гостомелі відбудеться сьогодні, 29 травня, опівдні.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. Будівництво розпочали у травні цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві створили інсталяцію, присвячену загиблому українському військовому з позивним "Да Вінчі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися