У ботанічному саду Києва відкрили нову виставку квітів (ФОТО)

Як виглядає квіткова експозиція

У Нацiональному ботанiчному саду iмені М. М.Гришка НАН України розпочала роботу нова виставка квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Всеукраїнська виставка "Гладiолус-2023" у ботанічному саду Києва проходить під девізом "Навіть під час війни розпускаються квіти. Маргарет Тетчер". Експозицію можна побачити ще два дні. У суботу та неділю, 12 та 13 серпня, виставка працюватиме в лабораторному корпусі №6 з 10 до 19:00. У столичному ботанічному саду запросили всіх поціновувачів квітів долучитися до насолоди споглядання неперевершеної краси квітки гладіолуса.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний природний парк "Голосіївський" готується до значного розширення території. До його складу мають увійти кілька ділянок загальною площею понад тисячу гектарів. Серед них — Лиса гора, заказник "Острови Козачий та Ольжин" та інші.

Нагадаємо, у Києві одне з найвідоміших озер, розташоване на західній околиці житлового масиву Виноградар, навмисно знищують під забудову. Синє озеро — це історична водойма у столиці з часів льодовикового періоду. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що під Києвом просто неба можна побачити квіти неймовірної краси.

Читайте также