На станції метро "Золоті ворота" відкрилась цікава виставка (ФОТО)

Що відомо про мистецький проєкт

У вестибюлі станції метро "Золоті ворота" відкрилась виставка "Сталь Перемоги". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київський метрополітен".

Організаторами виставки "Сталь Перемоги" є Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе. На стендах зображені портрети солдатів різних військових підрозділів, їхні історії та важливі битви. Роботи демонструють роль волонтерів, учителів, митців, хліборобів, електромонтерів і багатьох інших у формуванні культурної та економічної репутації України. А також внесок працівників комунальних служб, електромонтерів, працівників ДСНС та інших, які підтримують життєдіяльність нашої держави.

Триватиме мистецький проєкт до 10 грудня. На станції метро "Золоті ворота" виставлена репродукція робіт. Переглянути оригінали картин можна в музеї-майстерні І. П. Кавалерідзе з 14 листопада.

Нагадаємо, у Києві повернули громаді землі ландшафтного заказника "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Солом’янська окружна прокуратура Києва домоглася у суді повернення столичній громаді земельної ділянки водного фонду по вулиці Петра Радченка, що входить в охоронну зону ландшафтного заказника місцевого значення "Совська балка" та парку відпочинку "Совський парк". Вартість земельної ділянки оцінюють у понад 390 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва висадили кленову алею. Молоді дерева тепер ростуть вздовж вулиці Ревуцького. Так у столиці відновлюють баланс за кількістю пошкоджених та повалених дерев.

Читайте також, як археологи проводять розкопки на території Києво-Могилянської академії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися