Кліп "Nobody Speak", який зняли в Києві, став одним з найкращих в світі (Відео)

Музичний кліп на пісню "Nobode Speak" американських виконавців DJ Shadow і Run the Jewels став одним з кращих в світі. Відео було знято в Києві. Про це стало відомо з відповідного списку кращих кліпів в світі за версією журналу "Rolling Stone".

Кліп на пісню був знятий в Києві в Українському Домі, який розташований на Європейській площі. Бачив зайняло 20 місце в списку 100 найкращих кліпів світу. Сам кліп був випущений в 2016 році.

Нагадаємо, що в столиці на День Незалежності 24 серпня влаштують грандіозний концерт, приурочений до 30-ї річниці здобуття незалежності.

Серед артистів на концерті виступлять Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, Воплі Відоплясова, Брати Гадюкіни, Валентин Дитюк, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, Наталя Могилевська, Людмила Монастирська, Океан Ельзи, Віктор Павлик, Тарас Петриненко, Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Софія Ротару, СКАЙ, Руслана, Скрябін, ТНМК, Христина Соловей, Брутто, Надя Дорофєєва, Дзідзьо, учасники Євробачення GO_A, Джамала, Казка, Монатік, Мізки, танення, Вєрка Сердючка, Київський симфонічний оркестр і Національний академічний ансамбль імені Вірського.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


MaD-TuX

5 серпня 2021, 00:29

И в чем наш Профит?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися